De Lichtschuur | Ervaring en service

In onze showroom/winkel zijn altijd ervaren medewerkers aanwezig die u voorzien van het juiste advies en ideeën kunnen geven. De Lichtschuur biedt u een diversiteit aan decoratie, al dan niet voorzien van verlichting.

De verkoop voor het MKB is gericht op efficiëntie, kwaliteit en volume tegen een scherpe prijs. Veel speciale items zijn beperkt leverbaar en vindt u om deze reden niet in de webwinkel.DE LICHTSCHUUR

De Lichtschuur ontwerpt, fabriceert en monteert ornamenten, decoraties en verlichting in eigen beheer, voor winkelstraten en -pleinen, gevels enz. Deze kunnen zowel zakelijk als particulier worden ingezet. Montage wordt indien gewenst uitgevoerd door ervaren en eigen personeel. Dit waarborgt een hoge kwaliteit en service.

Uiteraard is er een ruime keuze aan ‘standaard’ producten die variëren van 5 tot 600 cm, die wij uit voorraad kunnen leveren. Denkt u hierbij aan sterren, sneeuwvlokken, rendierslee, sneeuw poppen, cord light, icecles, netten, gordijnen, slangen en vele aanvullende accessoires. Maar wij verzorgen graag voor u een ornament naar uw keuze op maat. Uiteraard kunnen we voor u ook het ontwerp verzorgen.

De Lichtschuur heeft voor feesten, evenementen, winkelcentra een aantal verschillende mooie opvallende items te huur. Denk bijvoorbeeld aan poppen tafereel met ijsberen en Eskimo’s.

VOLG ONS
EEN IMPRESSIE
OPENINGSTIJDEN

1 november - 24 december
ma t/m vr 10:00 - 18:00 uur
zaterdag 9:00 - 17:00 uur

Koopavonden
1 tot 25 december
Donderdagavond 18:00 tot 21:00
Vrijdagavond 18:00 tot 21:00

Koopzondagen
1 tot 25 december 12:00 tot 17:00 uur

Hele jaar
Van 2 januari tot 31 oktober op afspraak.